Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda

Ügyvédek száma: 0
Üzenet küldése

Elérhetőségek

1024 Budapest, Lövőház 39.

Bemutatkozás

A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda jogelődje 1996-ban Szabó Tamás vezetésével az Ernst & Young Magyarország adó- és jogi osztályán dolgozó ügyvédekből alakult. Az iroda 1996 és 2003 között az Ernst & Young magyar partnerirodája, majd 2004-től 2006. november 30-ig együttműködési megállapodás alapján a Salans nemzetközi ügyvédi iroda hálózat magyarországi partnerirodája volt. 2014. január 1-jével csatlakozott hozzánk a banki- és finanszírozási területre specializálódott, széles körben elismert és sokéves tapasztalattal rendelkező Vincze és Társai Ügyvédi Iroda. Irodánkban jelenleg 31 jogász áll az ügyfelek rendelkezésére.

2019. január 1-je óta irodánk együttműködési kapcsolatban áll az Andersen Global-lal. Az Andersen Global egy jogilag önálló, független adózási és jogi szakértői tevékenységet végző tagvállalatokból álló nemzetközi szövetség. Az amerikai egyesült államokbeli tagvállalat, az Andersen Tax LLC által 2013-ban alapított Andersen Global ma már 144 helyszínen több mint 4000 szakértővel rendelkezik szerte a világon tagvállalatai és együttműködő partnerei révén.

Ügyfélkörünk jelentős, multinacionális vállalatokból, valamint magyar nagy- és középvállalatokból áll. Szakterületeink közé tartoznak a társasági és gazdasági jog különböző területei, a banki és pénzügyi szolgáltatások joga, a jogviták rendezése és az ingatlanjog. Irodánk a legkülönbözőbb iparágakban nyújt az ügyfelek számára tanácsadást.

Az ügyvédi iroda célja, hogy ügyfelei számára teljes körű megoldásokat nyújtson a legmagasabb szakmai színvonalon.