Dr. Bitai Zsófia LL.M. (ügyvezető partner)

Collegium Bitai & Partners

Üzenet küldése

Elérhetőségek

1021 Budapest, Tárogató 47-49.

Szakterületek

  • Versenyjogi szerződések
  • Reklámjog

Bemutatkozás

Dr. Bitai Zsófia a COLLEGIUM BITAI & PARTNERS ügyvezető partnere. Management feladatai mellett ő a reklám- és versenyjogi, valamint a GDPR praxisok vezetője.
A Kings’ College London jogi karán szerzett mesterfokozatot EU-versenyjog szakterületen, és korábban a Gazdasági Versenyhivatal munkatársa volt.
Több multinacionális ügyfelénél vezetett be verseny-, reklámjogi és GDPR compliance programot, melyeket folyamatosan felügyel, valamint reklám- és social media-kampányok jogi ellenőrzését végzi.
Munkái között kiemelendő számos kereskedelmi és marketing szerződés tárgyalásának lebonyolítása valamint versenyhivatali és fogyasztóvédelmi eljárások során teljes körű ügyfél képviselet ellátása.
Több mint 10 éves tapasztalatát jó részben multinacionális vállalatok “belsős” jogi képviselőjeként szerezte, így rendkívül nagy gyakorlata van a cégek belső működése, felépítése és folyamatai terén, könnyen átlátja az üzleti igényeket és ügyfelei jogi problémáit. Ehhez igazodóan gyors és könnyen értelmezhető jogi tanácsot nyújt.
Ő az igazi megoldások embere, számára nem létezik lehetetlen. A jogi problémák megoldása mellett üzleti tanácsadást is végez tapasztalataira támaszkodva, valamint üzleti-kapcsolatrendszerével is segíti ügyfeleit.

Nyelvismeret

  • angol
  • magyar
  • német